Ahad, 31 Mac 2013

ALKISAH ~

 
 
 hihi.. alhamdulillah  akhirnya dapat juga meluangkan masa dengan blog yang sudah lama ditinggalkan akibat diri  sendiri yang sangat sepi sibuk menyiapkan pbs p.am & sejarah.. huhu..
errrrmm sibuk ke? ;3 
sibuklah, macam2 benda mahu disiapkan .tambah pula dengan cuti yang seminggu ini.haish semakin melaratla diri ini kalau cuti seminggu memang xpernah bukan xpernah la ,x akan siapla sesuatu kerja dalam 1 hari..hmm.sanggup tinggalkan kerja demi mempertahankan hobi yang sangat lama di amalkan ..hihi..
???????????????????????????
apa hobi aku?
haha..tidur :D
okay, cuti sudahpun berakhir. masa untuk hantar pbs pam & sejarah memang sudah dekat.
opssssssss,bukan dekat okay,memang kena hantar esok hari. sudah,sudah,sudah! tiada lagi waktu untuk mengedit , menambah ayat , betulkan space, tepek picture..memang sah tiada masa untuk itu semua ..tiada..faham! haaaaaaa..
(huh! semua cikgu mahukan terbaik untuk pbs kami ) 
:( thats y la cikgu tegas..
ermmm,korang perasan x?
perasan x? entry aku kali ini menjaga sikit penulisan dan ejaan dalam bahasa.. ;)
??xperasan le tu kan?
okay,never mind..korang memang xnk tahukan? 
hmm, how your holiday guys?alkisah,aku dah pun buka cerita cuti ini. serious,cuti ini memang aku kaki berjalan. berjalan ,berjalan dan berjalan..:)
first holiday hebat2 ..huhu.. sudah fly balik kampung.huhu. padahal 3 hari sahaja.bukannya sebulan .:)
 

 haha..nampak x? dengan kelapa2 sekali aku tepek.. bukan apa,aku duduk sana memang suka merengek. even benda tuh aku pernah ,eh memang selalu jumpala katakan,masih ngada2 nak capai buah kelapa..hihi.  kesian pokok kelapa ntah jadi macam mana sudah ,tinggal pelepah je :(.okay abaikan buah kelapa okay :)
 
 

hmm..done ! 
  PUBLISH!!!

Tiada ulasan :